Tervetuloa !

17 syys
TERVETULOA Levyikkunaan/Dance Window Records’iin levyostoksille,  Paasikiventie 4, Kerava, p. 0503064570, sähköposti levyikkuna@levyikkuna.fi, avoinna ma-pe klo.10-18.
Dance Window sivuilta, http://www.dancewindow.fi., löytyy tilattavaa kaikille ja jos jotain ei löydy voi sitä kysyä, niin selvitän saatavuuden ! Päivityksiä tapahtuu lähes päivittäin, eli melkein joka päivä kannattaa käydä tsekkaamassa, siitä vaan sivuja tutkimaan ja tilaamaan, tai Levyikkunaa hyllyjä selaamaan, pidetään CD-muoto hengissä ikuisesti, ja samalla perinteinen levykauppakin !
 

DANCE WINDOW RECORDS/LEVYIKKUNA on siis uudessa paikassa, vanhan liiketilan lähellä, PAASIKIVENTIE 4ssä, soitinkauppa INTRO MUSICissa, videovuokraamo Filmtownin ja Poliisiaseman välissä. Huom ! liiketilan alakerrassa (sisäänkäynti), on CAFE INTRO,  jossa elävää musiikkia, ruokaa, juomaa, lippupalvelu, ilmainen nettiyhteys, tilan voi myös vuokrata. Toisessa kerroksessa on  soitinkauppa INTRO MUSIC ja siellä siis LEVYIKKUNA ja myös DANCE WINDOW. Puhelinnumero ja sähköpostiosoite ovat pysyneet samoina.

terveisin Olli Kivinen
Dance Window Records Oy/Levyikkuna
Mainokset

4 vastausta to “Tervetuloa !”

 1. Janne Jokiniemi 17.9.2010 klo 15.35 #

  Sivut pikasesti katsottuna näyttävät huomattavasti paremmilta kuin ne edelliset HYVÄ NIIN. Tätä on itseasiassa jo ilo lukea ja selailla joten TAAS pitkä odotus palkittiin

 2. Petrus 20.9.2010 klo 19.42 #

  Parasta uusissa sivuissa on selkeä palsta josta näkee lukea, eikä ole montaa eriväristä fonttia samassa tekstissä. Lisäksi sivut ovat rakenteeltaan ihan tyyliikkäät ja modernit. Linkit vielä järjestykseen niin hyvä tulee.

  Ainoa pieni miinus tulee tuosta keltaisesta ruudukosta joka mielestäni vähän ”paistaa” silmiin.

 3. Kirsi 17.3.2011 klo 4.14 #

  Heiheihei,
  menin tuossa suosittelemaan eräälle tuttavalleni tätä sivustoa levyjenhankinta hommissa… Ja täytyypä nyt ihmetellä, että viimeiset päivitykset on viimevuoden puolelta? Mistäs moinen, ette kai te ole lopettaneet?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: